devolo Home Control introduceert twee nieuwe smart home-componenten: de Alarmsirene en de Watersensor. Hiermee komt het bedrijf tegemoet aan de vraag van gebruikers naar meer intelligente producten op het gebied van beveiliging.

Schermafbeelding 2016-12-16 om 12.29.12.png

De Alarmsirene waarschuwt je met wel 110 decibel voor allerlei gevaren in huis. Je kunt zelf instellen wanneer het alarm af moet gaan. Misschien wanneer het Deur-/ Venstercontact op je voordeur na elf uur ’s avonds beweging opmerkt, wanneer de Rookdetector in de schuur afgaat of in talloze andere situaties. Er zijn vier verschillende alarmtonen in te stellen voor verschillende noodsituaties, zodat de huiseigenaar bij een alarm direct weet wat er aan de hand is. Gebruikers van devolo Home Control kunnen overal ter wereld een melding van een alarmsituatie ontvangen via een pushbericht, sms of e-mail.

Watersensor
Een kapotte wasmachine of vaatwasser is al erg genoeg. Maar wanneer hierdoor ook nog waterschade ontstaat, kunnen de kosten hoog oplopen. Minuten kunnen het verschil maken tussen een klein plasje en langetermijnschade aan je meubels, muren en vloeren. Precies daarom is de devolo Home Control Watersensor ontwikkeld. Wanneer de compacte, flexibele en eenvoudig te monteren sensor lekkage constateert, ontvangt de gebruiker direct een melding. De sensor kan ook andere componenten gebruiken om alarm te slaan, zoals de nieuwe Home Control Alarmsirene. Met de Watersensor houd je niet alleen de wasmachine in de gaten, hij waarschuwt ook bij overstromingen door hoge waterstanden of slecht weer.

De twee nieuwe componenten voor devolo Home Control zijn per direct verkrijgbaar. De adviesprijs voor de Alarmsirene is 79,90 euro. De Watersensor is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 59,90 euro.

Advertenties