Live en uitgesteld naar Q2 kijken via nieuwe app

Gebruikers van Q2.be en de Q-app kunnen voortaan live en uitgesteld naar Q2 kijken. In de vernieuwde app komen het tv-merk Q2 en het radiomerk Qmusic voor het eerst samen.

q.png

Binnen het nieuwe Q2-luik kunnen gebruikers nu om het even waar en wanneer inpikken op hun favoriete programma. De functionaliteit is zowel beschikbaar op de computer als op als op smartphone en tablet (Android en iOS).

Behalve live kunnen heel wat programma’s uitgesteld (gemiddeld tot 7 dagen terug) bekeken worden. Is een uitzending al bezig, dan pik je desgewenst eenvoudig in vanaf de start. De Q2-content kan ook in het buitenland live en uitgesteld bekeken worden. Om via de online platformen te kijken is wel een gebruikersprofiel nodig. Je kan dit aanmaken op de site of via de app.

Het Qmusic-luik op zijn beurt stelt je in staat om overal live de radio-uitzending te volgen, gratis berichtjes te sturen, zien welke liedjes er gedraaid worden, … De 250.000 bestaande gebruikers van de vorige Q-app – die enkel vanuit het radiomerk Qmusic vertrok – krijgen een automatische update.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s